Over

BIJ GUUS IS EEN MODERN GRAND CAFE MIDDEN IN HET CENTRUM VAN HET BRABANTSE SOMEREN. EEN ONGEDWONGEN BRABANTSE SFEER EN ‘GEWOON GOEI ETEN EN DRINKEN’ VINDEN WE HEEL BELANGRIJK.

Bij Guus word je ondergedompeld in een unieke beleving van persoonlijke aandacht, gezelligheid, kwaliteit en overheerlijke gerechten. Uiteraard met Guus als het gezicht van de zaak.

“We zetten alles in het werk om onze gasten een smaakvolle en gezellige tijd te bieden. Tegelijk willen we een fijne werkplek creëren voor ons geweldige team dat tot het uiterste gaat om een totaalbeleving van niveau neer te zetten.” – Guus Knoops

Na 11 jaar het gezicht te zijn geweest van Café-Zaal Eijsbouts in Ommel, zochten Guus en Christel een manier om hun horeca-avontuur een vervolg te geven. Samen hadden ze één missie: nog meer mensen laten genieten van hun gastvrijheid en vakmanschap. Een nieuw avontuur diende zich snel aan, met als resultaat: een prachtig grand café aan het Wilhelminaplein in Someren. In de zomer van 2020 opende Bij Guus zijn deuren.

Guus & Christel

Eigenaars bij guus

Wij zijn Guus & Christel. De trotse eigenaars van Bij Guus in Someren.

Het team bij guus

Sfeerbeelden bij Guus

Van smederij naar grand cafe

Bij Guus is gevestigd op de plek waar vroeger een smederij is gevestigd. het Mariabeeldje uit het pand is nog steeds aanwezig!

Proef de sfeer

Genieten bij guus

eerlijke lokale gerechten

Bij Guus typeert zich door gerechten en dranken uit de streek.

Bekijk ons menu

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

06-41783088
Direct reserveren
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×